Arrangementen bij Landgoed Zelle in de Achterhoek

In combinatie met het huren van een vakantiehuis op Landgoed Zelle in de Achterhoek, kunt u verschillende arrangementen boeken. De arrangementen zijn bedoeld om uw verblijf in de Achterhoek op Landgoed Zelle zo comfortabel mogelijk te maken. De arrangementen variëren van zeer eenvoudig, tot geheel georganiseerd. Hieronder ziet u de verschillende arrangementen die u kunt reserveren wanneer u verblijft in een van onze vakantiehuizen of vakantieboerderijen. Alle arrangementen worden ingevuld met of door lokale ondernemers met gebruik van producten uit de Achterhoek. Wilt u een van deze Arrangementen boeken, dan dient u eerst uw vakantiehuis te boeken daarna kunt u een van de arrangementen selecteren.

Volledig verzorgd weekend arrangement:

Bij dit arrangement hoeft u nergens aan te denken. De woning is helemaal klaar voor uw bezoek, inclusief ontbijt en diner die in de woning voor u worden verzorgd.
Meer over Volledig verzorgd weekend arrangement

Wild arrangement:

De Achterhoek staat bekend om haar wild gerechten. Bij dit arrangement wordt op zaterdag een wild menu voor u verzorgd in uw woning. Verder is ook het diner op vrijdag en het ontbijt volledig verzorgd
Meer over Wild arrangement

Golfvouchers:
Aangezien op Landgoed Zelle ook een prachtige 18 holes golfbaan aanwezig is kunt u als gast in een van onze vakantiehuizen, met korting gebruik maken van de golfbaan. Tegen een gereduceerd tarief bestelt u via ons uw vouchers voor 9-holes of 18-holes.